There is one distinguished occasion to go to the charming venue of the Elephant Bar at the Raffles Hotel Le Royal in Phnom Penh: Friday night's happy hour! Cocktails are only half price. My favourite one is apparently also Ms. Jacqueline Kennedy's favourite, a cocktail based on champagne, crème de fraise sauvage, and a dash of cognac, now renamed in memory of that femme fatale. However, wanting to try something else, I picked the so called 'Phnom Penh's signature'. This is a cocktail that struck me by surprise as soon as its unexpected taste of chilli met the tip of my tongue! Chilli in a cocktail, boundaryless.
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C'è una precisa occasione per cui val la pena indugiare presso l'incantevole Bar degli Elefanti al Raffles Hotel Le Royal di Phnom Penh: l'happy hour del venerdì sera! E' il momento in cui gioire di tante bollicine e cocktail a metà prezzo. Il mio preferito è a quanto pare anche il preferito della ei fu miss Jacqueline Kennedy, ambasciatrice e femme fatale a cui oggi è dedicato il nome di questo cocktail. Un cocktail a base di champagne, crème de fraise sauvage e cognac quanto basta. Ma volendo provare qualcosa di diverso, ho scelto la cosidetta 'firma di Phnom Penh', che letteralmente lascia il segno. La sorpresa si stampa sul viso dell'intrepida assaggiatrice proprio nel momento in cui quel distinguibilissimo sapore forte di chilli tocca le sue papille! Chilli in un cocktail, non conosce frontiere.
Nooit te oud om van smaak te veranderen...
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