Monday 7 January 2013

Crickets

Cricket entering the abyss
Duck eggs and cricket

That's it. That's the moment I look it in the eyes and put it in my mouth. 'It' is a cricket, a fried cricket, a Cambodian delicacy. Tastes like something familiar, I better not tell you, but it's totally edible! All in all, it only looks worse than it really is. Actually, it's not worse than the ultra stinky maroilles cheese from Lille city!
☻☻ ☻ ☻☻

Ebbene è arrivato il momento di essere audaci, di guardarlo negli occhi e metterselo in bocca. Ma chi, cosa? Il grillo! Fare merenda con grilli fritti e uova di quaglia è quanto dire. Tutte prelibatezze cambogiane. Riconosco in quel grillo un sapore familiare, di stigliole palermitane grigliate al mercato lì per lì. Sensazione stranissima, ma in fondo non è così male, è solo difficile guardalo negli occhi! A dire il vero è anche meglio del famoso formaggio francese maroilles di Lille!

2 comments:

Translate